(frisse) Start

Hier zitten we dan…. op een frisse morgen in maart aan de keukentafel.

BUUFS!

Ja, dat zijn we al 10 jaar. 10 Jaar naast elkaar wonen, (bijna) wekelijks een bakkie koffie of thee aan de keukentafel en lekker bijkletsen. Over van alles, maar vooral over onze kinderen want sjonge jonge wat een bron van voortdurende gespreksonderwerpen en inspiratie zijn zij!

En zo, aan die keukentafel, is dan ook dit plan geboren…. tada, tada,…. een Blog!  Waar moet het dan over gaan? Nou gewoon, over het alledaagse, over iets bijzonders, iets leuks, grappigs, je snapt het wel. Gewoon zo’n gezellig burenpraatje. Maar dan online! En met foto’s erbij! Hoe leuk is dat?

Wat kun je hier verwachten? Elke week proberen we drie artikelen online te posten. Op maandag, woensdag en zaterdag. En, omdat we toch wel een beetje professionaliteit willen uitstralen, vatten we het geheel samen onder het prachtige woord: LIFESTYLE.

Wij hebben er heel veel zin in om dat gezellige keukentafel praatje ook met jullie te delen. Dus pak zelf een kop koffie of thee (dat dan weer wel) en … laat gerust een reactie achter, ook dat vinden we leuk!

20160308_150010

 

Proost Buuf!…….. ájeto

Advertenties

6 gedachten over “(frisse) Start

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s